Buitenplaats Vechterweerd

Welkom bij Buitenplaats Vechterweerd, de zorgboerderij
onder de rook van Zwolle, vlakbij Dalfsen. Wij, Alja en Evert Dijk, wonen samen met onze vier kinderen op onze zorgboerderij. Onze zorgboerderij is gelegen tussen Dalfsen en Zwolle, vlak aan de Vecht in de Vechterweerd.
falcon

Catering

Vergaderen bij de boer, catering naar uw wens

Vergaderen bij de boer, catering naar uw wens

Vergaderen bij de boer!

De prachtige omgeving van natuurgebied de Vechterweerd geeft u de rust en de ruimte voor een geslaagde dag. Door de service van deelnemers en onze chefkok nemen we u alle zorg uit handen. Wij bieden u een locatie met uitzicht over de landerijen, de mogelijkheid voor een wandeling door het natuurgebied, waar onze Galloway runderen grazen, en verzorgen u graag tijdens uw verblijf. Dit maakt Buitenplaats Vechterweerd een uitgelezen locatie om landelijk te vergaderen!

Catering

Als gastheer van de Vechterweerd verzorgen wij graag uw diner, lunch of BBQ. Hierbij maken we graag gebruik van verse en eigen producten, afkomstig van groentetuin, kas en ons vee. Dankzij onze eigen Gallowayrunderen kunnen we u een diverse en unieke lijn in vleesproducten aanleveren. De Galloway runderen zijn de ontwikkelaars van het natuurgebied, waar ze jaarrond mogen grazen. Liever geen vlees? We houden graag rekening met uw wensen, dieet of allergie├źn.

Ontmoeten wij u op onze boerderij?

Wilt u graag gebruik maken van onze faciliteiten of benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter via onze contactpagina.