Buitenplaats Vechterweerd

Welkom bij Buitenplaats Vechterweerd, de zorgboerderij
onder de rook van Zwolle, vlakbij Dalfsen. Wij, Alja en Evert Dijk, wonen samen met onze vier kinderen op onze zorgboerderij. Onze zorgboerderij is gelegen tussen Dalfsen en Zwolle, vlak aan de Vecht in de Vechterweerd.
falcon

Zorg die wij bieden

Onze boerderij ligt aan de Vecht tussen Dalfsen en Zwolle, op een plek waar wij dagelijks mogen genieten van de rust en ruimte. Wij bieden op ons veebedrijf zorg aan diverse groepen deelnemers waarbij de nadruk ligt op gelijkwaardigheid, het vergroten van de zelfredzaamheid en het geven van handvatten zodat mensen zo volwaardig mogelijk deel kunnen nemen aan onze maatschappij.

Wij bieden de volgende zorg:
• Individuele begeleiding van  volwassenen met autisme, psychische klachten, angsten en gedragsproblematiek
• Individuele- en groepsbegeleiding voor deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Afstand tot de arbeidsmarkt

Voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij werkzaamheden aan die toegesneden zijn op de interesse van de deelnemer. Het gaat hierbij om werkzaamheden op de boerderij zoals het verzorgen en voeren van de dieren, onderhoud van gebouwen en landerijen, toezicht houden in het natuurgebied, werken in de moestuin en het opknappen van tweedehands meubeltjes. Ook kunnen er eventueel andere werkzaamheden uitgevoerd worden die aansluiten op de interesse van de deelnemers. Deze werkzaamheden worden alleen of in kleine groepen uitgevoerd onder begeleiding van de zorgboer.

10011765_306364126193153_8094592058159128272_o

In contact komen?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht. Ook is het mogelijk om ons te bellen op 0529 483401 of 06 20489319.