facebook
0 mini-cart

Proeverij

Als gastheer van de Vechterweerd verzorgen wij graag uw lunch, diner of BBQ ter ondersteuning van uw vergadering of proeverij. Hierbij maken we graag gebruik van verse en eigen producten, afkomstig van groentetuin, kas en onze weides. Dankzij onze eigen Gallowayrunderen kunnen we u een diverse en unieke lijn in vleesproducten aanleveren. De Galloway runderen zijn de ontwikkelaars van het natuurgebied, waar ze jaarrond mogen grazen. Liever geen vlees? We houden graag rekening met uw wensen, dieet of allergieën.

Catering 1 Catering Catering 4 Catering 3
De prachtige omgeving van natuurgebied de Vechterweerd geeft u de rust en de ruimte voor een geslaagde dag. Door de service van deelnemers en onze chefkok nemen we u alle zorg uit handen. Wij bieden u een locatie met uitzicht over de landerijen, de mogelijkheid voor een wandeling door het natuurgebied, waar onze Galloway runderen grazen, en verzorgen u graag tijdens uw verblijf. Dit maakt Buitenplaats Vechterweerd een uitgelezen locatie om landelijk te vertoeven!

High Tea

Op afspraak en veelal in groepsverband verzorgen we een gezellig en lekker samenzijn met huisgemaakte hapjes en verse thee soorten. Hierbij maken we gebruik van zoveel mogelijk producten van eigen land en wei, of  afkomstig bij ons uit de Marshoek. Zo komt de kaas van onze buurman, groenten uit het seizoen van eigen tuin en vlees van eigen weides.
Benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

   

Met elkaar, voor elkaar

Naast het verzorgen van uw verblijf, voorzien wij in het leveren van gezonde, voedzame maaltijden. Tegen een klein bedrag beschikbaar voor wie daar behoefte aan heeft. Voor wie het zelf bereiden van een voedzame maaltijd te veel energie kost of wanneer koken er vaak bij in schiet, zijn bij ons in de winkel gezonde maaltijden te verkrijgen.
Deze maaltijden variëren door de seizoenen en zijn waar mogelijk bereid met producten uit eigen tuin, omgeving en weide. Door onze deelnemers en onze kok worden de maaltijd bereid. Met elkaar voor elkaar. Maaltijden zijn op locatie af te halen na bestelling.
Kijk voor het aanbod in onze webshop, of klik hier om direct te kunnen bestellen!

 

Ontmoeten wij u op onze boerderij?

Wilt u graag gebruik maken van onze faciliteiten of benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter via onze contactpagina.